Display & POS materialenDisplay & POS Verpakkingen

De inhoud bepaalt het uitzicht
Een display kan uiteenlopende functies hebben. Een toonbankdisplay zet doorgaans één object in de kijker, een kubusdisplay heeft een puur informatief karakter, terwijl een stalendisplay vaak meerdere, zwaardere voorwerpen moet kunnen dragen. Afhankelijk van de beoogde functie zullen de criteria waarmee een ontwerper rekening dient te houden dan ook verschillen.

Licht of stevig materiaal
Bij het ontwikkelen van winkeldisplays speelt dus niet alleen de beschikbare ruimte in de winkel een rol.De functie moet er slechts één blikje in worden geplaatst of een volledige pallet - is net zo belangrijk.

Standaard of unieke vorm
Ook qua vorm zijn displays afhankelijk van de rol die ze op de winkelvloer vervullen. Volstaat een standaard ontwerp of moet er een originele kapvorm of een uniek gebruiksmechanisme worden uitgewerkt. Alles kan!


Geen of veel extra's
Een display kan, ten slotte, heel wat extra's bevatten: metalen hangsystemen om samples of gadgets aan te bevestigen, plastic of kartonnen voorraadbakjes om promotiefolders in te leggen. Een display is een modulair middel, dat exact op maat
van het voorgestelde doel kan worden samengesteld.

De aanschaf en het ontwikkelen van een display is een ingewikkelde materie
kunt De aanschaf en het ontwikkelen van een display is een ingewikkelde materie. Deskundigheid is van essentieel belang. Laat u goed adviseren door onze verpakkingspecialist en neem contact met ons op.